PRAKSA ZA MLADE – PRIJAVITE SE!

November 21, 2019 by Nevena Tasic

Škola novih vizija u saradnji sa Institutom za javnu politiku u okviru projekta „Danas mladi sutra lideri“ koji se realizuje u sklopu projekta “Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, koji finansira EU (IPA 2014), a sprovodi Vlada republike Srbije raspisuje konkurs za omladinsku praksu u prostorijama organizacije Škola novih vizija u Novom Sadu.

Praktikanti će raditi prema unapred utvrđenom program rada i mentorstva koji je pripremio tim koji radi na realizaciji projekta “Danas mladi sutra lideri”. Kroz program prakse, praktikanti će imati prilike da razviju svoje organizacione i profesionalne veštine u autentičnoj radnoj atmosferi organizacije koje se bavi mladima i obrazovanjem. Od tehničko-organizacionih aspekata rada do razvoja web sajta za mlade i uključivanja u edukativne materijale, praktikanti će za mesec dana steći prvo radno iskustvo koje će im pomoći da dalje razvijaju svoje lične i profesionalne potencijale.

Prednost u prijavi i selekciji imaju mladi koji su bili učesnici radionica “Danas mladi sutra lideri” u Rumi, Smederevu, Šapcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Mladenovcu i Alibunaru. Poziv je takođe otvoren za studente i diplomce bez predhodnog radnog iskustva iz navedenih opština i šire.


Rok za konkurisanje je 27.11.2019. godine u 23:59 časova.


▪ Predviđen početak prakse je 2. decembar 2019. godine
▪ Predviđeno trajanje prakse je mesec dana – 4 dana u nedelji do pet radnih sati dnevno.
▪ Praksa se sprovodi na dobrovoljnoj osnovi, bez nadoknade;
▪ Praktikantima će biti refundirani putni troškovi i troškovi ishrane.
▪ Praktikanti će po uspešno okončanoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi.

Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju CV i motivaciono pismo (ne duže od jedne stranice) na adresu: new.visions.school@gmail.com


Škola novih vizija zadržava pravo da kontaktira samo kandidate koji uđu u uži izbor, kao i pravo da poništi ovaj konkurs.


No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.